Защо жените необяснимо си падат по лошите момчета?

Приятелката ми се върна при „лошото” си момче, но той пак я заряза

Моята приятелка Т. щеше да се омъжва за П. Той беше чудесен човек – обичаше я, носеше я на ръце, отрупваше я с подаръци и за него беше идеал за женска красота. Освен всичко то­ва беше доста привлекателен и материално обезпечен. И буквално няколко дни преди сватбата тя прекъсна всякакви отношения с него.

Постъпи така заради бившето си гадже Б., който се появи на хоризонта, когато научи, че тя се омъжва. С не­го тя беше нещастна – той постоянно й изневеряваше, изчезваше за дълго време и въобще се държеше като его­ист, без да го е грижа за нейните чувства.

Радина Кърджилова Деян Донков

Радина с лошото момче Деян

Да не би да си мислите, че се е върнал защото се е разкаял и е разбрал, че обича Т.? Според мен не! След секса набързо, едва ли не в коридора, той се наяде, отспа си в леглото на Т.и пак изчезна.

Но въпреки всичко тя го обича, въпреки че не може да обясни природата на това ирационално чувство. Защо жените обичат лошите момчета и са готови да раз­рушат живота си заради илюзорни отношения с човек, който не държи на тях?

 

Утеха.БГ:

Влечението към лошите момчета е въпрос на възраст според мен. Колкото една жена става по-зряла, толкова обръща повече внимание на сигурността и спокойствието вкъщи – неща, които лошите момчета не могат да дадат на жената. Но виж – да я помъкнат в дебрите на нощния живот, да й свалят звезди, дори да се бият заради нея, както се казваше в една песен – на всичко това те са способни.

Сигурно всяка жена в началото има влечение към лошото момче, за да открие впоследствие истинския мъж до себе си.

Подобно е и при мъжете – харесват предизвикателните жени само докато се оженят за тях.

Справка сред нашите известни личности показва, че такива връзки не са една и две. Най-шумната от тях напоследък е между Радина Кърджилова и лошото момче на българския театър Деян Донков. Но какво да очаква една жена от човек, чийто прякор е Дон Жуан Донков…

Магистър Станимир

Отрийте подкрепа, разкажете ни историята си и ще опитаме да ви дадем утеха.