Самотата ме убива

Здравейте! Чувствам се ужасно самотен. Никога досега не съм се влюбвал. А имам толкова много любов, която искам да споделя с моето момиче. Съжалявам, ако звуча малко лигаво. Надявам се да намеря Момичето, което да цени качествата ми и да приема негативните ми страни, да ме приема такъв, какъвто съм.
Не мога и никога няма да бъда със `заместител`, търся истинска любов. Не съм срамежлив, но не обичам да ходя по дискотеки или барове. В този свят на материализъм, разврат(не говоря за секса като цяло) и отчуждение имам нужда от сродна душа, с която да споделя своя свят и любовта си. Знам, че подходящата е някъде там, и няма да се спра да я търся, но просто не мога/не знам как да я открия. А иначе нищо друго не ми липсва, доволен съм от живота си, като изключим самотата. Реших да го споделя с вас, защото времето, прекарано в самота, ме убива.
Между другото, момче на 22 години съм.
К
Утеха.БГ:
И много момичета търсят подходящото за тях свястно момче, така че срещата ти с точната половинка е сигурна. Трябва ти още малко търпение, а може би и още един поглед към теб самия – помисли си дали е редно да търсиш момиче, което да приема и добрите, и лошите ти страни, вместо да се опиташ да коригираш – поне донякъде – недостатъците си. Иначе успех, сигурно още тук ще срещнеш някое добро момиче.
Магистър Теодора