Правихме тройка, но той хлътна по другата

Здравейте! Споделям всичко това, защото наистина не знам какво да правя.
Преди известно време, за да разнообразим малко сексуалната си връзка, с моят приятел решихме да поканим и още едно момиче. Като уговорката беше след това той да не прави нищо зад гърба ми. Той реално не прави секс с нея пред мен, но ласките, които си раздаваха, ме докараха до ревност. После ме обвини, че всичко съм развалила с реакцията си, а няколко дни след този случай си беше писал с нея и й обясняваше колко съжалява, че тя си е тръгнала след това и не е могъл да я задоволи. Той не знае, че съм прочела разговорът им. Кажете ми сега какво да сторя.

С обич: Агония

 

Утеха.БГ:

Това е рискът на „суинга”. За двойка с по-отворени сексуални отношения се изисква съгласието и доброволността на двамата. Но не е само това. Винаги има риск партньорът ти да хлътне по третата страна. Ти явно не си готова да преживееш това и в бъдеще не правете такива експерименти. Те не са за ревниви хора.

Но след като кашата е вече забъркана, нека видим какво може да се направи в сегашната ти позиция. Според мен дай свобода на приятеля си – ако той се върне при теб, след като е бил и с нея, прецени дали можеш да му простиш. Ако не се върне, е ясно – той вече не е човекът за теб.

И понеже зная, че нищо не е толкова просто, колкото съм го написал тук, моля и други читатели с по-богат опит да се изкажат.

Магистър Станимир