Пие ли… става агресивен

Здравейте, моят проблем е следният… от една година съм с едно момче, още от началото живеем заедно и всичко беше перфектно. При него проблемът е че пие ли, става агресивен, но никога не беше посягал на мен, докато веднъж се случи, след една дискотека, без дори да сме се карали, той ме преби и аз лежах в болница. Простих му, той много се разкайваше и след време замина за Тайланд. Остави ме сама, целта беше след време и аз да отида при него. Пишехме си денонощно, аз му помагах с пари, накрая реши да се върне и от този момент всичко се промени…той беше
 винаги уморен за мен, нямахме почти сексуални контакти, намерих инструкции от презервативи, за които той не знаеше как са се озовали там, постоянно беше на телефона си, пишеше с някой и все си сменяше паролите. Кълнеше се, че няма друга, че е такъв заради проблемите ни, но нещо в мен се пречупи. Спрях да му вярвам, дойдох си отново в България (той живее в Германия), по принцип трябваше да дойде с мен, но му предстои затвор, заради  друг побой от преди и… всичко е много сложно. Сега когато му звъня и пиша както преди, когато беше в Тайланд, това го дразни, не иска толкова контакти с мен, все съм на последно място, постоянно се караме, защото прави отново неща, които ми беше обещал, че ще престане и общо взето всеки наш разговор е скандал. Аз не му вярвам, както преди и той ме упреква за това….как да спася връката си.

veronika

УТЕХА.БГ:

Здравей, Вероника. Още след този пръв жесток побой е трябвало да си тръгнеш, без да му мислиш ни най- малко. Побой, докарал те до болница, който дори не си предизвикала по никакъв начин, от човека до теб, може да бъде дело само на един абсолютен насилник, а това никога не вещае добър развой на връзката. Това се потвърждава от нещата, които разказваш след това. Тази тайнственост и криене от негова страна не е без причина, може да не си го хващала в изневяра, но инструкциите от презервативи не могат да се озоват някъде сами. За мен това е достатъчен мотив да се съмняваш, че този човек не ти е съвсем верен. На всичко отгоре го очаква затвор, а ти питаш как да спасиш тази връзка? Нямаш щастливо бъдеще с такъв мъж, нямаш никакво бъдеще всъщност. Мъж с проблеми с алкохола, нервите и агресията, който освен това и може би кръшка…. Съветът ми е да не се опитваш да спасяваш това между вас, нормално е да не му вярваш, а той няма никакво право да те упреква за това. Бягай далеч от тези отношения! Успех!

Магистър Кристина