Обичаме се, но той е женен

Здравейте мили хора, изпаднах в много сложна ситуация. Имам връзка с едно момче от 4 години. Parajumpers Masterpiece Right Hand new balance 574 homme gris

 • asics gel lyte 5 uomo
 • adidas zx 750 damskie buy albion gold Мил е и романтичен, но доста се влияе от семейството си и все пари са му в главата.

 • Canotte LeBron James
 • Преди 2 месеца се запознах с мъж 18 години по-голям от мен. Работим заедно и някак се случи магията… Nike Air Huarache Dame Cheap Nike Shoes Outlet UK De\’Anthony Thomas – Oregon Ducks Говорехме си и постепенно взехме да се виждаме, разказах му всичко за себе си, дори му се отдадох, за което не съжалявам, защото е много внимателен. Прави всичко за мен и той нищо не крие и дори има сериозни намерения към мен, стига и аз да съм съгласна. Womens Air Jordan 3.5 cheap albion gold Той е с жена си само заради детето, тя изобщо не се интересува от мъжа си и не е никаква домакиня, според думите му. ray ban pas cher Той много ме обича, усещам, че и аз не мога и два часа, без да го чуя. Имам чувства и към моя приятел, по-скоро искам да съм с онзи мъж, но не искам да нараня човека, с когото съм била досега, а и той си прави апартамента, защото иска да се женим, след като завърша висшето си. cheap albion gold Не знам какво да правя, никога не съм си мислила, че ще изневеря..Помогнете ми,моля! Г-ца О. asics tiger mujer nike cortez 90s buy albion gold   Утеха.бг Здравей, г.це О.

 • Nike Free 5.0 Dames
 • new balance 996 homme 🙂 Не става ясно ти на колко си години, но след като все още не си завършила университета, предполагам, че си малко над 20, а мъжът, в когото твърдиш, че си влюбена и е 18 години по-голям, вероятно е малко над 40 🙂 Опитах да направя тази проста сметка, защото, повярвай, годините са от значение. От значение е и това, че той е женен.

 • air max 2017 donna
 • Nike Kobe 11

 • Nike Air Max 90 Donna
 • Нищо, че твърди, че е с жена си само заради детето и че тя не била домакиня. Всъщност по това какво един мъж говори за жените, с които е бил или в момента е, може да се направят много заключения. nike air max 2016 Maglie Chicago Bulls Един истински мъж никога няма да си позволи да обсъжда миналите си или настоящите си връзки – поне така мисля аз. Nike Air Max Goedkoop new balance 1980 zante roma Nike Air Max Baratas И тук веднага ще те попитам – А ти сигурна ли си, че жена му е точно такава, каквато ти я описва той или просто ти казва точно това, което искаш да чуеш? Всяка жена иска да чуе, че е по-добра от друга. Oregon State Beavers Jerseys albion silver А той е мъж с опит 🙂 знае какво трябва да каже. Но дори да предположим, че вече отдавна с жена му не го свързва любов, едва ли така лесно би махнал с ръка на всичко, което има в момента. Lunettes de soleil Ray Ban Един развод ще му отнеме много.

 • Adidas Powerlift 2.0 Donna
 • Asics Gel Lyte 3 И да, сигурно е искрен, когато ти казва, че те обича, но дали е готов да преобърне живота си? Вероятно ти се струва много подозрително всичко това. Canada Goose Freestyle Vest Michael Strahan Jersey Fjallraven Kanken Mini Но когато става въпрос за сериозни решения, които трябва да вземеш, е по-добре да си задаваш и такива въпроси, за да не съжаляваш после. Canada Goose Pour Pas Cher Goedkoop Adidas Superstar new balance mrl996dd deconstructed khakikhaki cheap adidas uk cheap albion silver Сега си окрилена, влюбена, виждаш само най-хубавото от този мъж. Mens Air Jordan 12 nike kd 9 pas cher max pas cher А не беше ли така в началото на връзката ти с приятеля ти? Най-важното, което трябва да направиш е да изясниш какво искаш ти. Parajumpers Soldes asics gel lyte 5 evo albion gold Имаш и достатъчно примери от живота на жени, които са били в подобна на твоята ситуация – влюбени в женен мъж, който обещава да се разведе. Nike Air Jordan 13
  А ти готова ли си на това? Готова ли си да приемеш част от неговото минало, защото дори и разведен, това минало ще остане. air max 90 pas cher Може и да го изпиташ, ако искаш 🙂 Кажи му, че си готова да сложиш край на връзката си и очакваш от него да се разведе, за да живеете заедно. nike air max goedkoop buy albion silver По реакцията му ще усетиш дали е готов на дела или всичко е било само думи. Parajumpers Lightweight Marisol 6 Veste nike air max 2017 femme rouge И още нещо – без значение дали си привлечена от друг мъж, ако не си сигурна, че приятелят ти е човекът, с когото искаш да продължиш напред, бъди откровена с него и му кажи, не го оставяй да си прави напразни планове за вашето бъдеще.