Николета лапва апартамент от Валери

Над 2 млн. лв е прахосал Валери Божинов за жилища на жените си

Последната съпруга, все още актуална – Николета Лозанова-Божинова, поискала за себе си лъвския пай от общо трите апартамента на благоверния си – този в баровския кв. „Манастирски ливади”, купен миналата година.
Според „Уикенд” доскорошният футболист на Спортинг-Лисабон все още не е задвижил процедурата по развода с пловдивчанката Николета – разкриват хора от обкръжението му. Макар Валери Божинов да се зарекъл да стори това в началото на септември, преценил за най-уместно да отложи цирковете в съдебната зала, докато не стане ясно къде ще продължи кариерата си.
Атрактивната Николета настоявала по-скоро да прекрати брака си, който самата тя окачестви като „проблемна връзка”. Запознати твърдят, че плеймейтката поискала от футболиста да й прехвърли апартамента в „Манастирски ливади”, в който да живее с дъщеря им Никол. Малка, но съществена подробност е, че въпросното жилище, което се намира в нов комплекс от затворен тип, е цели 400 квадрата и за него съпругът й се изръсил преди година с над 1 млн. лева – отбелязва изданието. С още толкова пари Божинов подсигури жилище и за предишната си половинка – Алисия.