Ники Михайлов натири Алисия

Певицата била бясна на вратаря, който се сдобри с бившия й мъж Валери Божинов

Николай Михайлов и Алисия са пред раздяла – разкрива в. „България днес”. Вратарят искал да се отърве от чалгаджийката и само търси повод, за да й бие дузпата – твърдят близки до футболиста. Според някои слухове двамата вече са се разделили преди няколко дни. Показателен, че отношенията между двамата са охладнели, е фактът, че вратарят не се обадил на певицата след края на делото й срещу Валери Божинов.

„Алисия и Ники много охладняха напоследък. Не знам дали вече са скъсали, но е въпрос на време” – коментира близък приятел на футболиста.

Алисия Валери Божинов

Алисия и Валери от времето, когато бяха заедно

На Михайлов му било писнало да слуша непрестанните претенции на Алисия и опяванията й срещу Валери Божинов и Николета Лозанова. Фолкдивата искала и непрекъснато пари от вратаря, дори го карала да спонсорира някои от клиповете й.

Сензационният разрив на една от най-одумваните двойки у нас бил продиктуван от затоплените отношения между Ники Михайлов и бившия мъж на певицата Валери Божинов.

По време на лагера преди приятелския мач с Унгалия вратарят и нападателят си пиеха кафето заедно и демонстрираха най-приятелски чувства. Идилията им продължи и след мача, в който Божинов вкара изравнителния гол.

Таблоидът припомня, че преди да се сдобрят, двамата „баджанаци” изговориха куп глупости един за друг.