Не мога да се отърва от бивша

Преди 4 месеца сложих край на една много безсмислена връзка, ако може да се нарече връзка. Излизахме заедно в продължение на месец, дори не сме правили секс. Не беше нищо сериозно, просто нямаше химия между нас и аз спрях да я каня на срещи, като й обясних, че между нас няма да се получи. Тя уж разбра, но не ме оставя на мира.

Непрекъснато ми пише съобщения във фейсбук, звъни ми по телефона, праща ми нейни снимки, това вече продължава много време. В началото реших, че като види, че не й обръщам внимание, ще се спре, но не е така. В момента излизам с друго момиче и ми е неудобно като получавам съобщения от нея, тъй като вече не й вдигам телефона. Не искам да се карам с нея, не искам да я наранявам, но тя просто не ме оставя на мира, как да постъпя.

Васил

Утеха.БГ:

Може би ще е добре да й се обадиш и да поговориш с това момиче, обясни й добре, че искаш да спре да ти звъни и да ти пише, защото няма смисъл. Надявам се да те разбере. Ако не стане може би ще трябва да си смениш номера. Малко е крайно знам, но не виждам какво друго можеш да направиш в тази ситуация. Успех.

Магистър Жана