Наталия Кобилкина: Майка ми се страхуваше, че няма да се омъжа!

Наталия Кобилкина
Знам, че е трудно да имаш жена, която няма време да сготви – споделя Наталия Кобилкина

Първото образование на Наталия Кобилкина е в Институт за бизнес управление и право, в който завършва психология на бизнеса. Едновременно с това записва второ висше в Института по психотерапия – пише в. „Преса“. Три години учи от 8 до 17 часа в единия университет и от 18 до 22 часа в другия, а почивните дни прекарва в библиотеката.
„Майка ми се страхуваше, че няма да се омъжа, защото живеех в библиотеката. Образованието ми е стабилно, със силна подготовка, каквато има само във Франция“ – споделя пред изданието Наталия Кобилкина.
Съпругът й е московски българин. Запознават се, когато тя е на 20 години. „Харесах го от първия миг, в който го видях, и реших, че ще сме заедно. Имам мъж, който ме приема 100 процента. Знам, че е трудно да имаш жена с тази професия, която почти винаги е заета и няма време да сготви“ – признава Наталия Кобилкина.
„Поддържам топлината в брака ни, като работя в тази посока. Когато усетя, че не съм отделила достатъчно внимание на мъжа си, си казвам: стоп, сега спираш да бъдеш бизнесдама и се връщаш вкъщи като примерна съпруга. Започвам да готвя , гледаме романтични филми, масажирам го, смеем се“ – казва Наталия Кобилкина.