Направих аборт и той изчезна

momicheЗдравейте! Аз съм на 20 години и съм студентка. Преди 4 месеца се запознах с едно момче от моето общежитие. Започнахме да се занимаваме уж на шега, но впоследствие нещата станаха доста сериозни. Прекарвахме много време заедно, всичко беше страхотно. В началото на юни месец той замина на студентска бригада в Америка, а аз бях съсипана (стараех се да не го показвам). Откакто замина, всеки ден ми пишеше поне да разбере как съм. Повтаряше ми колко много му липсвам и колко много иска да ме види…. и т.н …. и т.н… 2 седмици след като беше заминал аз осъзнах, че ми закъснява с 10 дни… направих си тест за бременност и беше положителен… Направо бях потресена, защото нямах представа как е станало , а и ние се пазехме много. Веднага му писах, че трябва спешно да се чуем по скайп. Чухме се.. и той много се притесни, но се постара да ме успокои. Помислихме и взехме единодушно решение, че ще махна бебето. Ходих на лекар, бях бременна в 6-та седмица. Веднага си записах час за аборт и след 3 дни го махнах. Наистина това беше най – мъчителното и гадно нещо, което съм правила… Вечерта той ми се обади и ме попита ме: „Всичко наред ли е, махна ли го?“ и до там… смени темата.
От тогава нито ми е звънял, нито ми е писал да разбере как съм, как се чувствам… В момента съм в много дълбока депресия, няма с кого да споделя , а и се срамувам от това, което направих, но нямах избор… Гледам, че той влиза във фейсбук, но не ми пише. Нарочно не пиша първа, за да видя кога ще се сети за мен. Всяка вечер си оставям фейсбука включен през нощта, та когато влезе, да ме види, че съм на линия и да се сети да пише… но неее… Точно когато ми е най-трудно, той не се сеща за мен. Не знам какво да правя… да му пиша ли…. и какво да му пиша?! Сама трябваше да ходя по болници , сама плачех по цели нощи и продължавам да плача, а той дори не иска да ми напише две мили думички… Толкова много ли искам?!?!?!
Dimitrova
Утеха.БГ:
Сложи край на тази история – този мъж не заслужава да мислиш повече за него. Случило ти се е едно от най-тежките за всяка жена неща, а той по класическата схема на безотговорните мъже се е измъкнал. Отърси се от тази история – такъв човек не ти трябва. Той вече е доказал, че не си струва да си губиш времето с него. Продължи напред, все някъде в бъдещето те чака подходящият човек.
Магистър Теодора