Най-добрата ми приятелка ме предаде

Здравейте! Реших да пиша тук, защото никой друг не иска да ме изслуша и да ми даде съвет. Значи разпадна ни се класът и отидохме в нов. Най-добрата ми приятелка си хвана друго момиче и мен ме заряза.
Аз там не познавах никого и все едно попаднах на дъното на някаква пропаст. Никой не искаше да ми подаде ръка. С много воля и усилия се запознах с 1-2 души, с които много бързо се допуснахме до себе си. „Приятелката“ ми искаше да се сдобрим и аз й простих, но още когато й простих, тя пак ме заряза. Отново доста време си затварях очите, но тя нищо… Пак се скарахме…
Сега се чудя какво да правя… Страх ме е да й простя отново, защото съм 100 % сигурна, че пак ще ме прави на парцал, но все пак се познаваме около 10 години вече.
Не знам как можа да го направи… Моля ви, помогнете ми, дайте ми съвет. Писах й бележки, говорихме, но тя само вири нос и твърди, че аз трябва да й се извиня.
Тони

 

Утеха.БГ:
Тони, отношенията между приятелите са сложно нещо. Важна черта в една приятелста връзка е доверието. А вие сте го загубили взаимно и може би окончателно. Трудно ми е да ти го кажа, но трябва да се огледаш за нова приятелска среда. Та нали от приятелите ни очакваме да ни помагат в най-трудния момент? А с тази твоя „приятелка” можете да бъдете само добри познати. Но всъщност тук ще получиш съвети и от други хора.
Магистър Станимир