Мъжът ми не ми е приятел във Фейсбук

Какво може да означава това?

На 41 години съм и във Фейсбук се подвизавам някъде от 2 години. Мъжът ми също има профил там, но не ме приема за приятел, което много ме дразни. Когато отварям темата на маса, той го обръща на шеги. Казва ми: „Не е ли по-важно да съм ти приятел в живота?” и сменя темата.

Обаче мен ме ядат разни подозрения. Вкъщи ползваме общ лаптоп и често съм заварвала профила му във Фейсбук отворен, но не съм си позволявала да ровя в него. Под достойнството ми е. Но в профила му дори е написано семейно положение – „сложно”. А не ни е сложно семейното положение – женени сме над 10 години. А може би пък ме е страх да не разкрия нещо ужасно – закачки с други, флиртове и т. н. Започвам да мразя този Фейсбук. Освен че е голям клюкарник, дава възможности за разни запознанства.

Има ли жени в моето положение?

Ели, Русе

 

Утеха.БГ:

Ели, наистина по-важно е мъжът ти да ти е приятел в истинския живот, отколкото във виртуалния. Напоследък получаваме все повече писма от жени, които подозират мъжете си в кръшкане в интернет. Ако той държи на свободата си в интернет, дай му я. И все пак можеш да му признаеш, че се дразниш от това, че не ти е приятел във Фейсбук.

Скоро медиите писаха, че първата дама Юлияна Плевнелиева също не била приятел с мъжа си Росен в Туитър. Така че случаят ти съвсем не е изолиран, но и не бива да се безпокоиш излишно.

Магистър Станимир

Споделете вашата история, има смисъл!