Къванч Татлъту се разсърди на журналистите

Къванч Татлъту
Звездата Къванч Татлъту се зарече, че няма да дава интервюта

Вестниците непрекъснато публикуват невярна информация за здравето ми – ожали се Къванч Татлъту. „Дават ли си сметка тези драскачи, че това разстройва семейството ми” – изригна турската звезда.
„Ами какво да кажа за онези публикации, които ме намесват в катастрофи или престрелки?” – пита възмутено актьорът. „Няколко пъти съм „убиван” досега и е редно това да престане” – заявява Къванч Татлъту в интервю за истанбулско радио. От думите му излиза, че това е последната му изповед преди дълго, ако не и вечно затишие по медиите.
Припомняме, че и тази година бе тиражиран слух, според който Къванч Татлъту е намерил смъртта си. Турски интернет сайт писа, че той е загинал в тежка катастрофа на мотора си. Информацията прозвуча сериозно само защото актьорът е запален рокер и обожава моторите си. Необходимо бе обаче той лично да опровергава вестта за смъртта си в медиите.
Звездата на сериала „Север Юг” бе погребан жив и преди 2 години. Навремето египетски тв канал съобщи, че Къванч Татлъту е бил нападнат от двама въоръжени мъже и впоследствие умрял от раните си.