Къванч Татлъту се поболя в Америка

Къванч Татлъту
Актьорът Къванч Татлъту приет в болница в родината си след посещение в САЩ

Последната визита на Къванч Татлъту в Щатите мина доста неприятно за актьора. При посещението си в Страната на неограничените възможности турската звезда се разболя и се наложи да се върне по спешност в родната си Турция. От летището в Истанбул той бе закаран с линейка в частна клиника, където започна лечението му за стомашно-чревно разстройство – пишат медиите в южната ни съседка.

В Америка Къванч Татлъту бе придружаван от актуалната си приятелка Башак Дизер. Двамата са заедно от 8 месеца – припомнят запознати с връзката им. Актьорът възнамерявал да покаже на изгората си забележителностите на Ню Йорк, но не успял да изпълни плана си. Коварната стомашна болест, съчетана с висока температура от остър вирус, не му позволила да си подаде носа извън хотела.
В Турция се чудят как болният Къванч Татлъту е успял да издържи дългия полет от САЩ до Истанбул и защо не е предпочел да се лекува в Америка.
За приятелката на турския актьор – Башак Дизер се знае, че е модна дизайнерка. Двамата се запознават по време на снимките на сериала „Север Юг”. След като започва връзка с Къванч Татлъту, дамата е една от най-одумваните жени в Турция.