Къванч Татлъту се изтупа по вкуса на приятелката си

Къванч Татлъту
Новата на Къванч Татлъту се грижи за гардероба му

Турската звезда Къванч Татлъту се влюби в стилистка, след като изживя любовна афера с Мис Свят 2002 Азра Акън. Младата дизайнерка Башак Дизер е последното завоевание на актьора, който я забелязва по време на снимките на новата поредица за България „Север Юг”. Красавицата се грижи какви дрехи да облече героят му Кузей, а след избухналата любов вече диктува цялостния външен вид на Къванч Татлъту.

До вчера незабележима, „гардеробиерката”, както иронично я наричат някои турски издания, днес е истинска светска личност. Башак Дизер се движи навсякъде с актьора и с охота дава интервюта. Преди дни тя сподели пред медиите, че с удоволствие би облякла Тони Блеър, а ако се върне в други години, би се погрижила за имиджа на Джон Кенеди. Без да се замисля особено, младата дизайнерка разкритикува вкуса на съвременните турски мъже и им препоръча да заменят източния вкус със стил денди или джентълмен.
Къванч Татлъту не се обличал така, защото рисунъкът на тялото му изисквал облеклото на е хъшлашко.
Самочувствието на Башак Дизер почива освен на етикета „избраница на Къванч Татлъту” и на модните й дипломи от Франция и Италия – пише „Преса”.