Жена ми заложи брачната халка

Брачна халка

Здравейте, Утеха БГ. Живея в малкия град Пр., до Варна. Имам личен проблем, който все още не мога да превъзмогна. С мойта жена се оженихме преди 4 години и половина. Все още сме заедно, но само заради детето.
Всичко започна преди 3 години, когато влязох в една заложна къща, защото исках да си купя телефон. Когато се загледах в нещата, които продават, видях брачната халка на жена ми. Един ден, аз забелязах, че тя не я носи, и я попитах защо, а тя ми каза, че я изгубила. Когато видях халката, която е много уникална и разпознаваема, аз си помислих, че някой я е намерил и я заложил. Реших да я купя от продавача. Поисках да я видя отблизо, и когато продавача ми я подаде, изкара и оригиналната кутийка с нашите имена. Дали да си мисля, че жена ми е изгубила халката с кутийката, или тя е продала сватбената ни халка?
Б.Т. Стоев

 

Утеха.БГ:
Потресен съм и не зная какво да кажа. Явно е, че жена ти е заложила халката. Въпросът е: Защо са й били необходими парите, че жертва дори брачната си халка. Да има проблем с хазарта? С алкохола? Не зная, можем само да гадаем. Но проблемът ти няма да се реши със скандали. Седнете и поговорете спокойно като възрастни и разумни хора. Ако все още можете да разговаряте…
Магистър Станимир