Изгони ме от апартамента

Мъжът ми ме изгони от апартамента си и вече три седмици живея отново с родителите ми. Аз съм на 27 години, запознах се с него преди година и нещо, любовта ни беше голяма, влюбихме се от пръв поглед. Решихме да се оженим, нашите ми казаха да не бързам толкова, но аз не ги послушах. Подписахме и аз се преместих да живея с него, готова да създадем семейство и да се радваме на любовта си.

Но не стана така. Бяхме щастливи за кратко. После той ми каза, че се е осъзнал, че сме избързали прекалено много, че не сме един за друг. След един жесток скандал, той ме изхвърли. Не ме обича вече, поиска и развод. Е, и аз не го искам вече, знам, че на някои ще им се сторя ненормална, но истината е, че бяхме толкова влюбени, че да се бракуваме, ни се струваше най-правилното нещо не света, той предложи да се оженим, а сега ще съм разведена…

Антоанета

Утеха.БГ:

Хора сме, правим грешки. Аз лично не те смятам за ненормална, а просто за лудо влюбена, която е избързала. Добре поне, че не си бременна. Сега ще можеш да продължиш с живота си, неприятно е, че между вас не се е получило и че ще трябва да минеш през развод, но пък от друга страна, не е нещо сложно или неизпълнимо, разделяте се официално и всеки си поема по пътя.

Магистър Жана