Искам истинска среща

Преди два месеца започнах да си пиша с един прекрасен мъж в интернет. Той е приятел на моя приятелка във фейсбук. Заговорихме на една публикация на въпросната ми приятелка и си паснахме веднага.

Станахме приятели във фейсбук, пишехме си съобщения, по-късно минахме на скайп, а вече си говорим и по телефона. Имаме много общо по между си, общи интереси и мислене. От разговорите ни и начина, по който се обръща към мен мисля, че и той ме харесва. Проблемът, че той е от София, а аз съм от Карлово. Наистина много искам да го видя на живо, аз дори започнах да се влюбвам в него. Но ме е страх, ако той има някакви симпатии към мен, би трябвало той да поиска да се видим на живо, поне аз така мисля. Знам, че в момента е свободен, няма си приятелка и аз съм така. Какво да правя? Наистина го харесвам, но и много ме е страх от отхвърляне.

Биляна

 

Утеха.БГ:

Много връзки започват по този начин, в интернет. Разбирам, че те е страх, никой не иска да бъде отхвърлен, но ако не поемаме рискове, то какъв живот живеем. Направо го попитай иска ли да се видите по нататък наистина. Предполагам, че ще каже, че иска. Все пак, вие не флиртувате просто по скайпа, но и се чувате по телефона. Ако пък те отреже, така да се каже, ще ти е кофти известно време, но ще мине. Ако не се стремим към това, което искаме и не поемаме рискове, ние не живеем, а просто съществуваме. Успех.

Магистър Жана