Берен Саат кани Къванч Татлъту на сватбата си

Берен Саат се омъжи за певеца Кенан Доулу

Турската звезда Берен Саат и годеникът й Кенан Доулу все пак са се венчали това лято. Двамата вдигнали сватба на плаж в Малибу през юли, а сред гостите бил и семейният им приятел Къванч Татлъту.
По първоначални данни венчавката на Берен Саат трябваше да е в самото начало на лятото. Няколко седмици преди насрочената дата обаче младоженката я отмени. Екранната Фатмагюл се отказа от тържеството, защото на същата дата щяла да се жени сестрата на мъжа й. „Не желая двете сватби да съвпадат по време. В противен случай роднините на Кенан наистина ще се почувстват раздвоени” – обясни актрисата.

Берен Саат и Кенан Доулу избрали Малибу за сватбата си, защото това е любимото им място в САЩ – страната, която считат за своя втора родина. Двамата прекарват в Щатите по няколко месеца годишно, тъй като Кенан изнася концерти пред турската общност там. Турнетата му са изключително доходни и пълнят семейния му бюджет с щатска валута.
През 2012 г. плъзна лъжлив слух, че певецът и любимата му Берен Саат са се оженили тайно в Лас Вегас. Злите езици твърдяха, че бракът бил сключен тайно, като на подписването присъствали само няколко приятели. Пак по това време жълтите вестници писаха, че актрисата бързала да се омъжи, защото била бременна.
Сега е ред на Къванч Татлъту – коментират феновете на турските сериали.